Fysiofitness

FysioFitness is bedoeld voor mensen die graag onder deskundige begeleiding willen trainen.

Lees meer

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat.

Lees meer

Manuele therapie

De manueeltherapeut houdt zich bezig met het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten van het bewegingsapparaat.

Lees meer

Sportfysiotherapie

Waar de algemeen fysiotherapeut zijn patiënten behandelt om weer de algemeen dagelijkse handelingen te kunnen verrichten, gaat de sportfysiotherapeut vaak nog een stap verder.

Lees meer

SSR Training

Sport Specifieke Revalidatie training vindt plaats op het sportveld in de buitenlucht. Voorafgaand aan deze training vindt er altijd een fysiotherapeutisch consult plaats in de praktijk.

Lees meer

Dry Needling

Dit is een innovatieve vorm van fysiotherapie als onderdeel van een totale behandeling die gericht is op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten.

Lees meer

Revalidatie

Revalidatietraining is erop gericht iemand met een blessure of lichamelijke beperking te reỉntegreren in zijn/haar sociaal/maatschappelijke leefomgeving.

Lees meer

Methode Spierkettingen Busquet

Het kan iedereen gebeuren: uw lichaam beweegt even niet meer zoals u gewend bent. Uw spieren zitten ‘vast’.

Lees meer

Mob. Awareness®

Mobilizing Awareness® is een therapie dat als doel heeft om de bewegingsvrijheid van het lichaam terug te krijgen via bewust bewegen

Lees meer

Cyriax

Cyriax (Orthopedische Geneeskunde) is een diagnostisch systeem dat is ontwikkeld door de Londense orthopedisch chirurg James Cyriax (1904-1985).

Lees meer